In-company trainingen

Ai-opener levert maatwerk bij het ontwikkelen van trainingen Verbindende Communicatie voor specifieke organisaties. Doel is aan te sluiten bij de actuele ontwikkelingsbehoeften van de organisatie en wensen tot verandering.

Een in-company traject kan zich bijvoorbeeld richten op:

  • het creëren van meer openheid en verbinding in de samenwerking tussen afdelingen en binnen teams
  • medewerkers met empathie leren luisteren, bijvoorbeeld als een klant of collega zich ‘agressief’ uit
  • het geven en ontvangen van heldere feedback om met elkaar te kunnen leren en ontwikkelen
  • het effectief omgaan met tegengestelde belangen: van conflict naar synergie en van compromis naar win/win

De afgelopen vijf jaar heeft Ai-opener grotere en kleinere veranderingstrajecten ontwikkeld en ingevuld voor diverse organisaties. Zoals bijvoorbeeld ProRail, ABN AMRO Hypothekengroep en NS. Op dit moment zijn we in de laatste fase van het project ‘Verbindend Communiceren brengt topzorg dicht(er)bij’ in het Flevoziekenhuis waar je hier meer informatie over kunt vinden. Daarnaast loopt er momenteel een traject bij het Aidsfonds, een trainingsprogramma bij woningbouwcorporatie Bo-Ex en bij Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. En alle medewerkers die cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen worden uitgebreid geschoold in Verbindende Communicatie bij zorginstelling Cavent. Als je interesse hebt om de mogelijkheden van een in-company traject in jouw organisatie te verkennen kun je contact met ons opnemen via 06-16914452 of mail.

Op deze pagina vind je enkele interviews met de nieuwe CEO van Microsoft waarin hij de toepassing van Nonviolent Communication in zijn organisatie aanbeveelt.

Vul hier je e-mailadres in voor de nieuwsbrief:
logo CNVC De trainers van Ai-opener zijn gecertificeerd door het 'Center for Nonviolent Communication'.

KMO