Verbindende Communicatie in het onderwijs: met elkaar leren

Sinds Ai-opener dit jaar speciale trainingen Verbindende Communicatie organiseert voor het onderwijs merken we veel weerklank.

Alleen al in 2017 hebben we bij zo’n 10 onderwijsinstellingen training gegeven of studiedagen ingevuld. En docenten en leidinggevenden van ruim 25 onderwijsinstellingen hebben deelgenomen aan onze open opleidingen. Op dit moment merken wij dat er veel energie zit op de combinatie onderwijs en Verbindende Communicatie.

Vandaar dat we op vrijdag 9 februari samen met Djoj een onderwijsmiddag organiseren van 13.00 tot 17.30.

Intentie van de onderwijsmiddag is om met en van elkaar te leren rond thema’s als conflicthantering, burgerschap m.b.v. Verbindende Communicatie, hoe breng ik dit in mijn school? en feedback geven/ontvangen. Waarbij je zelf kunt kiezen welk onderwerp je het meeste aanspreekt.

Dat samen leren willen we vormgeven door middel van oefeningen én uitwisseling. Met andere woorden: je oefent met collega’s uit het onderwijs in het toepassen van verbindend communiceren met eigen situaties én wisselt ervaringen uit waar je je voordeel mee kunt doen.

Om de drempel zo laag mogelijk te houden bedraagt de toegangsprijs voor de onderwijsmiddag € 30 (inclusief koffie/thee en een drankje na afloop). Als je de onderwijsmiddag wilt combineren met het 10e Geweldloze Communicatie festival op zaterdag 10 februari bieden we je € 10 korting.

We hopen van harte dat je deze vrijdagmiddag vrij kunt maken en kijken er naar uit om je dan te ontmoeten! Inschrijven kan via de website van Centrum Djoj.
Vul hier je e-mailadres in voor de nieuwsbrief:
logo CNVC De trainers van Ai-opener zijn gecertificeerd door het 'Center for Nonviolent Communication'.

KMO