logo

Corona-maatregelen

Graag willen we je informeren over hoe wij Verbindende Communicatie in de wereld willen zetten gegeven de huidige situatie rondom het COvid-19-virus. We kiezen ervoor om ons te blijven verbinden met mensen, die zich (verder) willen ontwikkelen op het gebied van het gedachtengoed van Marshall Rosenberg; Verbindende of Geweldloze Communicatie. Vooral omdat we zelf merken en horen dat de behoefte aan ondersteuning op communicatievlak alleen maar toeneemt vanwege alle beperkende maatregelen en de emoties die dat losmaakt. Daarnaast willen we graag duidelijkheid bieden voor iedereen die zich voor trainingen heeft ingeschreven of van plan is dat te doen.

Nu aan (fysieke) bijeenkomsten beperkingen zijn gesteld en we tegelijkertijd niet weten wanneer de maatregelen worden bijgesteld, creëren we virtuele manieren om te trainen. Onze ervaring met training via online platforms zoals Zoom, geeft ons vertrouwen dat we daarmee veel behoeftes van deelnemers in kunnen vullen. Vandaar dat je op deze pagina meer informatie kunt vinden over de live webinars  die we de komende periode als aanbieden.

We merken ook dat dat nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vandaar dat we, voor iedereen die eens wil proeven aan leren op afstand, een aantal gratis workshops organiseren rond Verbindende Communicatie: samen met ons experimenteren of online leren voor jou ook een optie zou kunnen zijn. Of wellicht online geïnspireerd worden om straks een fysieke training te volgen. We doen dit om verschillende behoeften te vervullen, zoals verbinding, bijdragen aan verspreiding van Geweldloze Communicatie, vernieuwen, en aansluiten bij wat er in ieders leven speelt.

We zijn nieuwsgierig naar jullie reacties (via mail) en kijken er naar uit om jullie virtueel te ontmoeten!

 

Het Ai-opener team

Live Webinars NIEUW
Om bij te kunnen blijven dragen aan groei en ontwikkeling geven we nu ook trainingen via zoom.
Naar live-webinars