Corona-maatregelen

Alle live trainingen kunnen, met het in acht nemen van de recente Corona maatregelen, doorgang vinden. Wij volgen hierin de richtlijnen van de overheid. Wij conformeren ons daarbij aan de regels van de locatie. Je kunt op basis daarvan een locatie kiezen die bij je past.

Voor onze werkbaarheid verzoeken wij je op de site van de locatie te checken wat de huidige maatregelen bij de betreffende locatie zijn.

Om helder te zijn over wat we van deelnemers verwachten en wat jullie van ons mogen verwachten hebben we een aantal coronabepalingen op een rijtje gezet. Tegelijkertijd hebben we de afgelopen maanden uitgebreid ervaring opgedaan met het geven van ‘onlive’ trainingen. En, zoals verwoord in een vorig blog, roept dat zowel bij deelnemers als bij ons enthousiasme op. Vandaar dat je nu zowel in kunt schrijven voor onze vertrouwde trainingen op locatie als voor een aantal live webinars . Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de verschillen tussen de ‘gewone’ trainingen en de online variant.

Het Ai-opener team