logo

Kmo-portefeuille

Ai-opener is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille in België.

De totaalsubsidie voor kleine en middelgrote ondernemingen bedraagt € 7.500,- per jaar (voor opleiding en advies samen). Hier lees je welke stappen je moet ondernemen om een subsidieaanvraag in te dienen en zo als kleine onderneming tot 30% van je advies- of opleidingskosten terug te vragen (20% voor middelgrote ondernemingen).

Ons erkenningsnummer voor opleidingen is DV.O223874.

Stappenplan:

  • Stap 1: Je sluit een overeenkomst met een erkende dienstverlener, in dit geval Ai-opener. Dat gebeurt aan de hand van een inschrijving of de opmaak van een samenwerkingsvoorstel.
  • Stap 2: Je doet een subsidieaanvraag via de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Opgelet: de aanvraag moet ten laatste 14 kalenderdagen na de aanvang van de prestaties of opleiding gebeuren!
  • Stap 3: Je aanvraag wordt automatisch goedgekeurd en je kunt gelijktijdig met je subsidieaanvraag ook jouw eigen bijdrage in de portefeuille storten. Het restbedrag stort je rechtstreeks op de rekening van Ai-opener.
  • Stap 4: Nadat de Vlaamse Overheid het nettobedrag gedeeltelijk heeft aangevuld, geef je de opdracht om het nettobedrag door te storten op de rekening van Ai-opener.

Met bijkomende vragen kun je altijd bij ons terecht via secretariaat@ai-opener.nl of op +31 (0)6 123 456 75.

Live Webinars NIEUW
Om bij te kunnen blijven dragen aan groei en ontwikkeling geven we nu ook 'onlive' trainingen.
Naar live-webinars