[vc_row css=”.vc_custom_1535105832766{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1489757465967{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_custom_heading text=”Leerroutes” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1535105797831{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1535105726091{margin-bottom: 10px !important;padding-right: 60px !important;}”]Met Ai-opener richten we ons vooral op een aantal thema’s:

  • Persoonlijke groei: Inzichten opdoen en vaardigheden versterken om meer verbinding te ervaren.
  • Professionele ontwikkeling: Trainen om effectief samen te werken op een manier die voor iedereen werkt.
  • Coaching & Leiderschap: Keuzevrijheid creëren voor jezelf en anderen en bijdragen aan het grotere geheel.
  • Onderwijs: Samen bouwen aan levenverrijkend onderwijs waarin mensen kunnen bloeien.
  • Zorg & Welzijn: Hoe creëren we samen gezonde organisaties, waarin je er met je hele hart kunt zijn voor anderen én jezelf?

Onze trainingen zijn van de eerste tot de laatste minuut afgestemd op de leerwensen van de deelnemers. Soms volgt iemand sceptisch een introductietraining, om zich dan enthousiast voor een verdiepingstraining in te schrijven of zelfs te besluiten trainer te willen worden. Of een leidinggevende is na een introductie van plan Geweldloze Communicatie te integreren in haar stijl van leidinggeven. Hieronder vind je de samenhang tussen onze trainingen. Daarin zie je ook dat je makkelijk over kunt stappen van bijvoorbeeld persoonlijke groei naar professionele ontwikkeling of een ander thema. En door te klikken op een blokje, kom je op een inhoudelijke beschrijving van de training.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

introductietraining De Vijfdaagse introductietraining Geweldloze Communicatie verdiepingstraining De impact van empathie jaaropleiding De Reis jaaropleiding Train-de-trainer jaaropleiding Train-de-trainer introductietraining Verbindende Communicatie in je werk leergang Verbindend Coachen leergang Verbindend Leiderschap introductietraining Verbindende Communicatie in het onderwijs verdiepingstraining Verbindende Communicatie in het onderwijs jaaropleiding Levenverrijkend onderwijs jaaropleiding Train-de-trainer introductietraining Verbindende Communicatie in zorg en welzijn jaaropleiding train-de-trainer [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Als je vragen hebt over de verschillen en overeenkomsten van de trainingen kun je ons mailen of bellen.

Klik hier als je direct door wil naar de agenda.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]