logo

Live Webinars

We kiezen ervoor om ons te blijven verbinden met mensen, die zich (verder) willen ontwikkelen op het gebied van het gedachtengoed van Marshall Rosenberg; Verbindende of Geweldloze Communicatie. Vooral omdat we zelf merken en horen dat de behoefte aan ondersteuning op communicatievlak alleen maar toeneemt vanwege alle beperkende maatregelen en de emoties die dat losmaakt.

Nu aan (fysieke) bijeenkomsten beperkingen zijn gesteld en we tegelijkertijd niet weten wanneer de maatregelen worden bijgesteld creëren we virtuele manieren om te trainen. Onze ervaring met training via online platforms zoals Zoom en Teams, geeft ons alle vertrouwen dat we daarmee veel behoeftes van deelnemers in kunnen vullen. Vandaar dat je hieronder diverse trainingen kunt vinden die we de komende periode als ‘live-webinar’ aanbieden.

We merken ook dat dat nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vandaar dat we, voor iedereen die eens wil proeven aan leren op afstand, een aantal gratis workshops of uitwisselingen organiseren rond Verbindende Communicatie: samen met ons experimenteren of online leren voor jou ook een optie zou kunnen zijn. We nodigen je dus van harte uit om een korte online workshop te volgen rondom een door jou gekozen thema. Hieronder vind je ons huidige aanbod dat binnenkort uitgebreid zal worden. We kijken er naar uit om je virtueel te ontmoeten!

 

Live Webinars
9 april 10-12 uur Verbinden met jezelf in onzekere tijden Informatie
9 april 14-16 uurVerbinden met jezelf in onzekere tijden Informatie
17 aprilRuimte creëren
Informatie
23 en 24 aprilIntroductietraining Verbindende Communicatie in je werkInformatie
30 aprilZelfzorg in crisis
Voor alle professionals Zorg & Welzijn
Informatie
8 en 15 meiIntroductietraining Verbindende Communicatie in het OnderwijsInformatie
19 meiWorkshop Verbindend CoachenInformatie
Live Webinars NIEUW
Om bij te kunnen blijven dragen aan groei en ontwikkeling geven we nu ook trainingen via zoom.
Naar live-webinars