[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1489757465967{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_custom_heading text=”Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1573749658718{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1582894676643{margin-bottom: 10px !important;}”]

Verbindende Communicatie in de praktijk van het onderwijs

Ai-opener organiseerde dit jaar opnieuw een onderwijsmiddag in februari. Het thema was: ‘Down to earth: Verbindende Communicatie in de praktijk van het onderwijs’. Zo’n 90 mensen met achtergronden in het onderwijs kwamen om zowel de film te zien als voor de workshops.

 

 

Wat heb ik genoten van deze middag! Een dag vol inspiratie en inzichten. En dat terwijl ik niet eens werkzaam ben in het onderwijs.

De dag startte met de film ‘Down to Earth’, de reis van Rolf en Renate met hun drie kinderen op zoek naar de Earth Keepers. Met diepe wijsheden van enkele van de oudste inheemse stammen. Inspirerend om te zien hoe de Earth Keepers zonder angst leven, juist omdat ze afstand hebben genomen van materiële zaken, in het nu leven, zich verbonden voelen met de aarde en vertrouwen dat de aarde hen geeft wat ze nodig hebben. Dat we door verbondenheid allemaal Earth Keepers zijn en samen een nieuwe wereld gaan creëren. Ik ga de film zeker nog een keer met mijn twee dochters kijken.

In de middag volgde ik de workshop van Carlijn Odijk over de kracht van verbeelding en dat je zelfs in je verbeelding je behoeften kunt vervullen. Wat een ontdekking en wat een verademing.

En dan de persoonlijke ontmoeting met de mensen, waar ik normaal (veel) contact mee heb aan de telefoon of via mail. Leuk om alle gezichten erbij te zien.

Dank aan alle trainers, gastsprekers, deelnemers en Djoj voor deze heerlijke dag!

Op 12 februari 2021 is de volgende onderwijsmiddag. Zet deze datum vast in je agenda. Wij houden je op de hoogte via onze inspiratiemail.

 

Ingrid Bouland

 

Hier vind je ons verdere aanbod rond Verbindende Communicatie in het onderwijs.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]