Laden Trainingen

« Alle Trainingen

Workshop Verbindend Coachen – Rotterdam

16 mei

Gratis – €225,00
Workshop Verbindend Coachen

Verbindende Communicatie nodigt mensen in organisaties uit tot ‘empowerment’ door hen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun gevoelens, hun behoeftes en voor hun gedrag. Daarbij ondersteunt Verbindende Communicatie om daadwerkelijk te luisteren naar jezelf en anderen. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van coachen: de gecoachte ondersteunen om haar/zijn hele potentieel te ontwikkelen door bij te dragen aan bewustzijnsontwikkeling.

In deze Workshop Verbindend Coachen maak je kennis met de specifieke Ai-opener manier van coachen en ervaar je hoe Verbindende Communicatie en coaching elkaar versterken. Tijdens de workshop krijg je een aantal handvatten aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook kun je deze dag benutten om te beslissen of je onze Leergang Verbindend Coachen als zinvol ervaart in jouw eigen leer- en ontwikkelingsproces als coach.

  • 16 mei 2023 in Rotterdam, De Heuvel, Grote Kerkplein 5

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
ZZP-ers
225,00
16 beschikbaar
Particulieren
175,00
16 beschikbaar
Organisaties (factuur na inschrijving voor € 425,-)
0,00
16 beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
Gratis – €225,00
Training Categorieën:
,
Site:
https://www.ai-opener.nl/specials/workshop-verbindend-coachen/

Trainer

Jenny Giezeman
Telefoon:
0642957266
E-mail:
jenny@ai-opener.nl
Bekijk de site van Trainer

Trainingslocatie

De Heuvel
Grotekerkplein 5
Rotterdam, 3011 GC
+ Google Maps