[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1489757465967{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_custom_heading text=”Oefendag (webinar)” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1589889307216{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1637175082911{margin-bottom: 10px !important;}”]Als je merkt hoe waardevol Verbindende Communicatie voor jou is, én hoe lastig het soms is om in de praktijk naar die waarde te leven ….
Als je merkt dat je weer eens toe bent aan het oefenen van vaardigheden in een kleine groep met mensen die ook al ervaring hebben met Verbindende Communicatie…
Als je merkt dat het verdiepen van Verbindende Communicatie ook vragen met zich meebrengt waarover je van gedachten wilt wisselen…
Als je wilt oefenen met deze nieuwe taal voor de situaties op werk of thuis waarin je graag meer bij zou willen dragen aan verbinding of gehoord worden.

Dan biedt een oefendag jou een dag vol met het onderzoeken van je eigen casussen, oefenen van vaardigheden en inspiratie om te versterken in wat je in huis hebt!

Vorm

Iedere oefendag is los van andere oefendagen te volgen. Omdat de groepen, de vragen, de ervaringen en de thema’s wisselen, is de inhoud van iedere trainingsdag anders.

De vaste elementen die in de oefendagen aanwezig zijn:

  • Leerdoelen verzamelen, helder krijgen welke vaardigheden je zou willen oefenen of in welke situaties je meer verbinding zou willen creëren.
  • Oefeningen in tweetallen en plenair, gericht op zelf-empathie, helder uiten en empathisch luisteren
  • Uitwisseling over thema’s vanuit Geweldloze Communicatie (bijv. omgaan met triggers, conflict, gebruik van macht, van compromis naar synergie)
  • Specifieke aandacht voor het oefenen met eigen casussen
  • Evaluatie

Voorafgaand aan de oefendag ontvang je per e-mail vragen die je helpen om de dag zo effectief mogelijk te maken. Het proces van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training.

Voor wie

Iedereen die het gedachtegoed en de tools van Verbindende Communicatie op zijn werk of privé wil integreren en eerder tenminste twee dagen training heeft gevolgd bij een gecertificeerde trainer.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Eva Maria Schneijderberg. Zij is internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

Live webinar

Onze ervaring is dat het voor webinars belangrijk is de schermtijd in blokken op te delen om je te kunnen blijven concentreren. En, omdat de tijd efficiënter wordt benut, is het mogelijk dezelfde stof in minder tijd te doen. Vandaar dat de dagindeling van deze training als volgt is:

Blok 1: 09.00 – 10.30 uur
Blok 2: 11.00 – 12.30 uur
Blok 3: 13.30 – 15.30 uur

Praktische informatie

Investering:
Prijs voor particulieren € 115,-, voor ZZP-ers € 175,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 350,-. Dit is 20-35% goedkoper dan een training op locatie.

Het maximum aantal deelnemers is 12.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Meer informatie

Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_btn title=”Inschrijven” style=”custom” custom_background=”#f26722″ custom_text=”#ffffff” i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ai-opener.nl%2Fproduct%2Foefendag-webinar%2F|||” css=”.vc_custom_1625054935543{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_btn title=”Organisatie? Klik hier!” style=”custom” custom_background=”#f26722″ custom_text=”#ffffff” i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.ai-opener.nl%2Finschrijven%2F|||” css=”.vc_custom_1625054961225{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]