logo

Van workshoptaal naar het echte leven: taal vinden die past (webinar)

Geweldloze Communicatie wordt soms wel eens de ‘taal van het hart’ genoemd – een taal die verbinding van hart tot hart ondersteunt. En het gekke is: dat heeft met woorden meestal weinig van doen. Woorden kunnen helpen, zeker, maar er kan van alles gebeuren tussen mensen waar geen woord aan te pas komt. En toch….

Er is een taal in woorden die de kans op verbinding vergroot. Woorden die mij helpen mijn aandacht te richten op wat me verbindt, in plaats van wat me afscheidt, bijvoorbeeld. Woorden die duidelijk maken waarop ik reageer bijvoorbeeld. Of die duidelijk maken wat ik graag zou willen. Woorden die duidelijk maken dat ik respect voor je heb en onze verbinding koester, zelfs als ik dingen zeg die jou raken.

Dat soort woorden lees je in boeken, en met die woorden oefen je in een workshop of training. Maar als je die oefenwoorden in je eigen leven uitspreekt, kijkt de ander je verstoord aan, of loop je onbedoeld van het ene gedoe in het volgende gedonder.

Geweldloze communicatie draait om verbinding waarbij ieders behoefte telt. Welke woorden werken? Aan het eind van dit webinar heb je gelachen, en heb je duidelijk welke taal bijdraagt aan verbinding in jouw leven!

Data en trainer

Praktische informatie

De training is van 10.00 – 12.00 uur.

Prijs voor particulieren € 30,-, voor ZZP-ers € 50,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 100,-.

Meer informatie

Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.

Live Webinars NIEUW
Om bij te kunnen blijven dragen aan groei en ontwikkeling geven we nu ook 'onlive' trainingen.
Naar live-webinars