logo

'Verbinden met jezelf in onzekere tijden' (webinar)

Natuurlijk kunnen we in deze tijd even ‘stilstaan’ (als je kinderen thuis zijn bijvoorbeeld) of juist extra hard werken (als je in de zorg werkt of op andere plekken waar dat gevraagd wordt) vanuit het idee dat we dan straks op dezelfde voet weer verder kunnen. De vraag is of dat idee klopt….

Mijn ervaring is dat het meer oplevert om me te verbinden met hoe ik me voel en te kijken welke van mijn behoeftes daarbij worden geraakt. Zodat ik vervolgens een bewuste keuze kan maken wat daarmee te doen.

Tijdens deze digitale workshop zal ik jullie meenemen in een aantal oefeningen om je met jezelf te verbinden met behulp van Verbindende Communicatie. Want de Corona commotie is misschien wel de aanleiding maar niet de oorzaak van wat zich in je afspeelt!

Ik kijk er naar uit om je via Zoom te ontmoeten.

Data en trainer

Praktische informatie

Na inschrijving ontvang je een link waarmee je kunt aansluiten in dit webinar.
Deelname is gratis.

Maximaal 25 deelnemers.

Meer informatie

Bel (010-465 00 68) of mail ons voor meer informatie.

Live Webinars NIEUW
Om bij te kunnen blijven dragen aan groei en ontwikkeling geven we nu ook trainingen via zoom.
Naar live-webinars