logo

Eéndaagse Workshop Verbindend Coachen
(webinar)

Verbindende Communicatie nodigt mensen in organisaties uit tot ‘empowerment’ door hen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun gevoelens/behoeftes en voor hun gedrag. Daarbij ondersteunt Verbindende Communicatie om daadwerkelijk te luisteren naar jezelf en anderen. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van coachen: de gecoachte ondersteunen om haar/zijn potentieel te ontwikkelen door bij te dragen aan bewustzijnsontwikkeling.

Tijdens deze Workshop Verbindend Coachen maak je kennis met de specifieke Ai-Opener manier van coachen. Je krijgt een aantal handvatten aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook kun je deze dag benutten om te beslissen of je onze Leergang Verbindend Coachen zinvol vindt in jouw eigen leer- en ontwikkelingsproces in je rol als coach.

Inhoud

Tijdens deze workshop:

  • Welkom & toelichting
  • Ervaringscheck
  • Verbinding met jezelf en elkaar
  • Focus van de coach op 3 behoeften
  • Patroon: het tegenovergestelde van ‘in verbinding reageren’
  • Waarom doen mensen/ik/de ander wat we doen?
  • Vragen & Feedback
  • Smaakt naar meer?

De deelnemers werken uitsluitend met hun eigen situaties tijdens de oefeningen, die we in de virtuele ‘breakout rooms’ zullen doen.

Trainer

Deze workshop wordt begeleid door Jenny Giezeman, internationaal gecertificeerd als trainer Geweldloze Communicatie. Zij heeft zo’n 20 jaar ervaring als coach en heeft één van de eerste coaching-instituten in België opgericht.

Data en trainer

Live webinar

Onze ervaring is dat het voor webinars belangrijk is de schermtijd in blokken op te delen om je te kunnen blijven concentreren. En, omdat de tijd efficiënter wordt benut, is het mogelijk dezelfde stof in minder tijd te doen. Vandaar dat de dagindeling van deze training als volgt is:

Blok 1: 09.00 – 10.30 uur
Blok 2: 11.00 – 12.30 uur
Blok 3: 13.30 – 15.30 uur

Praktische informatie

Voorkennis: N.v.t.
Contacturen: 5
Voorbereidingsuren: Geen

Investering:
Prijs voor particulieren € 100,-, voor ZZP-ers € 150,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 300,-. Dit is 20-35% goedkoper dan een training op locatie.

Het maximum aantal deelnemers is 12.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie

Voor vragen en overleg kun je contact met ons opnemen:
Jenny Giezeman, 0032/479 21 70 36, jenny@ai-opener.be voor inhoudelijke vragen
Ingrid Bouland, 06-123 456 75, ingrid@ai-opener.nl voor praktische vragen

Hier vind je uitgebreide informatie over de inhoud van de Leergang Verbindend Coachen.

Live Webinars NIEUW
Om bij te kunnen blijven dragen aan groei en ontwikkeling geven we nu ook 'onlive' trainingen.
Naar live-webinars