Over Ai-opener

Ai-opener werd in 2004 opgericht door Martin van der Meulen. ‘Ai’ staat voor verbinding, harmonie en afstemming. Het is het karakter dat je misschien wel kent uit de Japanse bewegingskunst Aikido, die voor zowel Martin als Christiaan een bron van inspiratie is.

Met Ai-opener zijn we steeds opnieuw aan het onderzoeken hoe we Geweldloze Communicatie kunnen vertalen naar het leven van alledag. Van algemene introductietrainingen tot heel specifieke in-company begeleiding bijvoorbeeld. Als trainer zijn we allemaal internationaal gecertificeerd door het Center for Nonviolent Communication (CNVC).

Inmiddels is ons team uitgegroeid tot 7 personen, die allemaal geraakt zijn door de impact van Geweldloze Communicatie. Wij willen bijdragen aan een wereld die voor iedereen werkt. En verbindend communiceren is voor ons de sleutel. Hieronder stellen we ons met plezier aan je voor.

Leer ons kennen

ONZE ‘PURPOSE’

“Oog hebben voor ieders behoeften is voor ons de sleutel tot verbinding en wel-zijn in de wereld. Als Ai-opener dragen we hieraan bij door mensen en organisaties te begeleiden.”

Contact