logo

Trainingen

De manier waarop je communiceert bepaalt in hoge mate de kwaliteit van je (werk)relaties. En daarmee de kwaliteit van je leven, zowel privé als op het werk.

Opleidingsinstituut Ai-opener is volledig gespecialiseerd in trainingen en opleidingen Geweldloze Communicatie, ook wel Verbindende Communicatie genoemd. Juist omdat we allemaal de kracht van dit gedachtegoed persoonlijk hebben ervaren. En de effecten ervan zien op de meer dan 10.000 deelnemers die we inmiddels hebben getraind.

Met Ai-opener richten we ons vooral op een aantal thema’s:

Hieronder vind je de samenhang tussen onze trainingen. Daar zie je ook dat je makkelijk over kunt stappen van bijvoorbeeld persoonlijke groei naar professionele ontwikkeling of een ander thema. En door te klikken op een gekleurd blokje, kom je op een pagina met alle informatie over die training.

introductietraining De Vijfdaagse introductietraining Geweldloze Communicatie verdiepingstraining De impact van empathie jaaropleiding De Reis jaaropleiding Train-de-trainer jaaropleiding Train-de-trainer introductietraining Verbindende Communicatie in je werk leergang Verbindend Coachen leergang Verbindend Leiderschap introductietraining Verbindende Communicatie in het onderwijs verdiepingstraining Verbindende Communicatie in het onderwijs jaaropleiding Levenverrijkend onderwijs jaaropleiding Train-de-trainer introductietraining Verbindende Communicatie in zorg en welzijn jaaropleiding train-de-trainer

Als je vragen hebt over de verschillen en overeenkomsten van de trainingen kun je ons mailen of bellen. Klik hier als je direct door wil naar de agenda.