Ingrid Bouland

06 – 123 456 75
secretariaat@ai-opener.nl

Mijn naam is Ingrid Bouland. Geboren en getogen in Rotterdam en ingeënt met een fikse portie Rotterdamse nuchterheid. Sinds oktober 2010 werk ik voor Ai-opener achter de schermen. Zo verzorg ik onder meer de inschrijvingen, boekhouding, locaties en materialen voor de trainingen en fungeer ik als vraagbaak.

Na mijn opleiding HEAO Commerciële Economie, werkte ik tweeëntwintig jaar in het bedrijfsleven, waarvan twaalf jaar bij Unilever en tien jaar als manager van een fulfilmentbedrijf. Leidinggeven en coachen gingen eigenlijk als vanzelf.
Inmiddels ben ik bij Ai-opener opgeleid als coach en geef ik vanuit mijn bedrijf Prodigium 1 op 1 begeleiding op basis van Verbindende Communicatie.

Het maakt me blij om voor Ai-opener te werken omdat ik daarmee in contact kom met mensen die met zichzelf en met elkaar in verbinding willen komen en die willen leven vanuit hun behoeften. Ik krijg er voldoening van als ik mensen kan helpen en hen helderheid kan verschaffen over een te volgen training of meer inzicht te krijgen in vraagstukken waar ze mee worstelen.