Christiaan Zandt

06 – 387 874 61
christiaan@ai-opener.nl

Ik werk als mediator en trainer. Met een knipoog (en een glimlach) noem ik mezelf wel eens ’empathie facilitator’ – bij al mijn werkzaamheden ondersteun ik mensen in hun natuurlijk vermogen om oprecht te luisteren naar wat iemand werkelijk bezig houdt.

In de aikido-trainingen die ik binnen bedrijven geef, laat ik mensen graag spelen met de praktische betekenis van woorden als ‘verbinding’, ‘compassie’, ‘in je kracht staan’ en ‘meebewegen’. Toen ik in 2006 in aanraking kwam met het werk van Marshall Rosenberg sloot dat voor mij naadloos aan op deze thema’s. Geweldloze Communicatie helpt mij vooral om verbinding met mezelf en anderen te praktiseren.

Ik verzorg binnen Ai-opener een deel van de introductie- en verdiepingstrainingen en de jaaropleiding De Reis. Daarnaast begeleid ik teams en organisaties. Begin 2015 ben ik door het Center for Nonviolent Communication gecertificeerd als trainer Geweldloze CommunicatieSM. Bij mijn mediationtrainingen put ik uit mijn ervaring als registermediator (2009-2015) en volg ik de inzichten en benadering van John Kinyon en Ike Lasater (mediateyourlife.com). Verder ben ik eigenaar van Bisho.