logo

Professionele ontwikkeling

Communiceren is een belangrijk onderdeel van je werk. En je bent je ervan bewust dat je communicatie een groot effect heeft op het resultaat dat je bereikt. En toch zijn er momenten dat samenwerking niet vanzelfsprekend soepel verloopt en iedereen elkaar met een half woord begrijpt.

Wanneer het spannend wordt, vallen we terug op gewoontes die ons eerder hebben geholpen – we forceren dan misschien een resultaat ten koste van het draagvlak, of leveren in qua efficiency omdat we conflicten willen vermijden. Hoe zou het zijn als je individueel en als team meer keuzevrijheid zou ervaren in uitdagende situaties? Hoe zou het zijn als je niet langer gericht bent op doen wat moet, maar op doen wat past bij wat je als team wilt bereiken? Dat is waar Geweldloze Communicatie of Verbindende Communicatie op gericht is: begrip en verbinding van de behoeften en belangen die spelen. Zodat die leiden tot creativiteit en samenwerking aan oplossingen die werken.

Ben je nieuwsgierig of je je met Verbindende Communicatie op dit vlak verder zou kunnen ontwikkelen?   Hieronder vind je een overzicht onze trainingen die specifiek gericht zijn op professionele ontwikkeling. Als je klikt op een blokje krijg je alle informatie over die training te zien.

introductietraining Verbindende Communicatie in je werk leergang Verbindend Leiderschap leergang Verbindend Teamcoachen leergang Verbindend en Professioneel Coachen jaartraining Train-de-trainer

Wil je vanuit verbinding gesprekken aangaan met collega’s, leidinggevenden, teamleden, klanten? Kijk dan eens naar de training Verbindende Communicatie in je werk.

Is Geweldloze Communicatie weggezakt of wil je nieuwe inspiratie? We organiseren oefendagen waarin je een hele dag aan de slag gaat met gelijkgestemden.

Geïnspireerd om Geweldloze Communicatie te delen met anderen? In de Train de NVC-trainer leer je het gedachtegoed voorleven en wat je nog meer kunt doen om groepen te inspireren tot leren.

Een chronologisch overzicht van al onze trainingen vind je in de agenda.

Informatie of advies INFO
Soms wil je even overleggen over je vraag. Dat kan.
CONTACT