Als je al enige ervaring hebt met Verbindende of Geweldloze Communicatie en op zoek bent naar verdieping en oefening, zoek dan niet verder! We hebben hieronder kortere trainingen rond een bepaald thema (zoals de tweedaagse ‘Impact van empathie’ of ‘GC en spiritualiteit’). Ben je op zoek naar een langer lopende trainingen die je helpt om GC onderdeel te maken van jouw dagelijks leven, kijk dan vooral ook even bij de Leergang De Reis.

Hoe vergroot je jouw empathiefactor: je inlevingsvermogen in jezelf en anderen? Hoe zorg je dat je voorbij ‘goed en fout’ gedrag kunt kijken? En hoe kun je tot een win-win komen zonder je eigen grenzen of die van anderen te overschrijden? Twee dagen aan de slag met de kracht van empathie!

MEER LEZEN

Een oefendag biedt jou een dag vol met plezier, onderzoek, oefenen en inspiratie om te versterken wat je al in huis hebt!

MEER LEZEN

Iedereen die wel eens een training in Geweldloze Communicatie heeft gevolgd, weet hoe lastig het soms kan zijn om dát waar je enthousiast over bent geraakt, een plek te geven in je leven. De Reis is een training gegeven in twaalf dagen verspreid over meerdere maanden, met tussentijdse intervisie-momenten in kleinere groepjes.

MEER LEZEN

Iedereen kent ze: momenten waarop het lastig is om werkelijk de verbinding aan te gaan, om nieuwsgierig te zijn, je hart te openen. Daar sta je dan, met al die ervaring in Geweldloze Communicatie en een mond vol tanden. We hebben 4 trainingen ontwikkeld voor mensen met ten minste 16 dagen training en zin om verder te verdiepen.

MEER LEZEN

Noem jij jezelf wel eens een trainer of facilitator, of denk je erover training te gaan geven? Wil jij (nog meer) spelen met werkvormen en ben je toe aan inspiratie? Dan is deze training vast iets voor jou: Twee dagen bomvol werkvormen om te spelen met geweldloze communicatie in jouw training of workshop.

MEER LEZEN