Als je al enige ervaring hebt met Verbindende of Geweldloze Communicatie en op zoek bent naar verdieping en oefening, zoek dan niet verder! We hebben hieronder kortere trainingen rond een bepaald thema (zoals de tweedaagse ‘Impact van empathie’ of ‘GC en spiritualiteit’). Ben je op zoek naar een langer lopende trainingen die je helpt om GC onderdeel te maken van jouw dagelijks leven, kijk dan vooral ook even bij de Leergang Geweldloze Communicatie: De Reis.

Hoe kun je als team/projectleider of facilitator empathisch zijn naar je teamleden én oog houden voor de doelen van de organisatie? Hoe kun je verbinding en veiligheid creëren mét een focus op resultaat? Deze driedaagse training levert je praktische team tools op om zingevend en resultaatgericht samen te werken.

MEER LEZEN

Hoe vergroot je jouw empathiefactor: je inlevingsvermogen in jezelf en anderen? Hoe zorg je dat je voorbij ‘goed en fout’ gedrag kunt kijken? En hoe kun je tot een win-win komen zonder je eigen grenzen of die van anderen te overschrijden? Twee dagen aan de slag met de kracht van empathie!

MEER LEZEN

Een oefendag biedt jou een dag vol met plezier, onderzoek, oefenen en inspiratie om te versterken wat je al in huis hebt!

MEER LEZEN

Iedereen kent ze: momenten waarop het lastig is om werkelijk de verbinding aan te gaan, om nieuwsgierig te zijn, je hart te openen. Daar sta je dan, met al die ervaring in Geweldloze Communicatie en een mond vol tanden. We hebben 4 trainingen ontwikkeld voor mensen met ten minste 16 dagen training en zin om verder te verdiepen.

MEER LEZEN

Noem jij jezelf wel eens een trainer of facilitator, of denk je erover training te gaan geven? Wil jij (nog meer) spelen met werkvormen en ben je toe aan inspiratie? Dan is deze training vast iets voor jou: Twee dagen bomvol werkvormen om te spelen met geweldloze communicatie in jouw training of workshop.

MEER LEZEN