logo

Introductietraining
‘Verbindende Communicatie in je werk’

“Hoe kun je communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten?” “Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win?” “Hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie?”

Inhoud

Tijdens deze intensieve tweedaagse training:

  • Leer je de gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens de gesprekken met collega’s, leidinggevenden, medewerkers, klanten en samenwerkingspartners
  • Leer je je inleven (in de ander en jezelf) en verbinden met ieders diepere waarden en behoeftes
  • Krijg je helderheid over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en de grenzen daarvan
  • Ontwikkel je je vermogen om van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden.

Het model van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training. Daarnaast zullen Aikido-oefeningen worden ingezet om diverse communicatie concepten te illustreren en fysiek te laten ervaren. Deelnemers gaan vooral zelf aan de slag met hun eigen werksituaties.

Met als resultaat

Productieve interacties met collega’s en anderen in je (werk)omgeving.

Voor wie

Iedereen die wil leren om op zijn werk vanuit verbinding en met meer helderheid te communiceren en nieuwsgierig is naar Geweldloze Communicatie.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Martin van der Meulen, Christiaan Zandt, Dionne Verbeet, Jenny Giezeman of Tineke Hertsenberg. Allen zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

  • 8 en 15 december 2021 in Rotterdam, De Heuvel, Grotekerkplein 5, trainer: Martin van der Meulen
  • 24 en 25 januari 2022 in Leeuwarden, De Fabriek, James Wattstraat 4, trainer: Christiaan Zandt
  • 18 maart en 1 april 2022 in Den Haag, Stayokay, Scheepmakersstraat 27, trainer: Martin van der Meulen
  • 14 en 15 april 2022 in Amersfoort, De Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2, trainer: Martin van der Meulen
  • 17 en 18 mei 2022 in Amsterdam, De Roos, P.C. Hoofstraat 183, trainer: Jenny Giezeman
  • 23 en 24 juni 2022 in Rotterdam, De Heuvel, Grotekerkplein 5, trainer: Martin van der Meulen

Praktische informatie

De training is van 9.15-16.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 12.

Investering:
Prijs voor ZZP-ers € 425,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 800,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief consumpties, lunches  en studiematerialen.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Verbindende Communicatie in je werk XL

Omdat we binnen organisaties zulke positieve ervaringen hebben met 3-daagse trainingen bieden we je de mogelijkheid om de 2-daagse ‘Verbindende Communicatie in je werk’ met een oefendag uit te breiden. Je gaat dan aan de slag met wat je in je eigen werkpraktijk bent tegengekomen. Deze combinatie bieden we je aan voor € 1.125,- als je de training via je organisatie volgt of € 600,- als je ZZP-er bent. Bij je inschrijving graag aangeven dat je ‘Verbindende Communicatie in je werk XL’ wilt volgen. Hier vind je de geplande data van de oefendagen waaruit je kunt kiezen.

Meer informatie

Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.

Informatie of advies INFO
Soms wil je even overleggen over je vraag. Dat kan.
CONTACT