Wil je kort of wat uitgebreider kennismaken met Verbindende of Geweldloze Communicatie? Dan vind je hier ons aanbod van introductietrainingen.

De Vijfdaagse

Ben je enthousiast over Geweldloze/Verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief – met een vaste groep – aan de slag? Dan biedt de Vijfdaagse je de kans van kennismaken, verdiepen en inbedden.

MEER LEZEN
Introductietraining Geweldloze Communicatie

Ben je nieuwsgierig wat Geweldloze of Verbindende Communicatie jou te bieden heeft? Ben je op zoek naar diepgaander contact in je (werk)relaties? Wil je je vermogen ontwikkelen om met lastige situaties om te gaan? Wil je leren communiceren met compassie zonder je eigen belangen uit het oog te verliezen? Dan is deze tweedaagse introductietraining op jouw lijf geschreven.

MEER LEZEN
Verbindende Communicatie in je werk

Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win? En hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie? Praktische handvatten bij verbindend uiten én empathisch luisteren, dat is wat deze tweedaagse introductietraining je oplevert.

MEER LEZEN
Verbindende Communicatie in het onderwijs

Hoe kom je in je ‘leerkracht’ te staan, zodat je samen met leerlingen actief en geïnspireerd kunt groeien? Hoe kun je de mens zien achter de leerling die zijn opdracht niet op tijd inlevert, zit te eten in de les of rotzooi maakt? Tijdens deze introductietraining leer je wezenlijk contact maken met leerlingen én collega’s.

MEER LEZEN