Wil je kort of wat uitgebreider kennismaken met Verbindende of Geweldloze Communicatie? Dan vind je hier ons aanbod van introductietrainingen.

Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win? En hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie? Praktische handvatten bij verbindend uiten én empathisch luisteren, dat is wat deze tweedaagse introductietraining je oplevert.

MEER LEZEN

Ben je enthousiast over Geweldloze/Verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief – met een vaste groep – aan de slag? Dan biedt de Vijfdaagse je de kans van kennismaken, verdiepen en inbedden.

MEER LEZEN

Ben je nieuwsgierig wat Geweldloze of Verbindende Communicatie jou te bieden heeft? Ben je op zoek naar diepgaander contact in je (werk)relaties? Wil je je vermogen ontwikkelen om met lastige situaties om te gaan? Wil je leren communiceren met compassie zonder je eigen belangen uit het oog te verliezen? Dan is deze tweedaagse introductietraining op jouw lijf geschreven.

MEER LEZEN

Als vertrouwenspersoon kom je regelmatig in aanraking met gevoelige situaties die op diverse niveaus aandacht vereisen.  Hoe ga je hier op een wijze en integere manier mee om? Hoe zorg je dat je in je energie blijft bij de dilemma’s die je tegenkomt?

MEER LEZEN