Online proeverijen

In het najaar gaan er weer nieuwe leergangen van start die bestaan uit 7 tot 12 trainingsdagen. Om je een indruk te geven wat je tijdens zo’n leergang kunt verwachten willen we je via open online-sessies over onze leergangen informeren. In sessies van zo’n anderhalf uur kun je vanuit je eigen huis of op kantoor kennismaken met de trainer van de leergang. Het is onze intentie om de sessie interactief te maken. Zo is er alle ruimte voor vragen en wellicht voor een korte oefening om echt te kunnen ervaren wat de betreffende leergang inhoudt.

We hopen dat onze open online sessies je inspireren en ondersteunen om een gerichte keuze te kunnen maken.

 

Leergang Geweldloze Communicatie: De Reis

Tijdens dit interactief webinar neem ik je met enthousiasme mee door de onderwerpen en opbouw van onze jaartraining De Reis. Ik hou ontzettend van De Reis, omdat er – net als bij ´echt´ reizen – het avontuur, de verrassing, de verdieping, het plezier, het leren en nog meer aan bod komen. Tijdens het webinar is er ruimte om je vragen te stellen en ik zal ervaringen van een aantal oud-reizigers met je te delen.

Trainer: Dionne Verbeet
Datum: n.n.b.
Tijd: n.n.b.
Deelname gratis

Inschrijven

 

Leergang Bemiddelingsvaardigheden: Met je kont in het vuur

Familieleden die elkaar via de familie-app de maat nemen, collega’s die wel over maar niet mèt elkaar praten, of leden van de buurtvereniging die er niet uitkomen en die weten dat je iets met Geweldloze Communicatie doet… We raken allemaal vroeg of laat betrokken bij conflicten tussen anderen. Lukt het dan om aanwezig te zijn of schiet je in je eigen patronen? Lukt het dan om bij te dragen aan verbinding of raken we verstrikt in angst, ongemak of machteloosheid? Vaardiger worden in het ‘bewegen’ tijdens conflicten, daar gaat het om in de leergang ‘Naar het hart van het vuur’, die na de zomer weer start bij Ai-opener.  Ik bied deze online ontmoeting aan voor mensen die nieuwsgierig zijn naar deze leergang, en die alvast eens willen proeven aan het onderwerp ‘conflicten en geweldloze communicatie’.

Trainer: Christiaan Zandt
Datum: n.n.b.
Tijd: n.n.b.
Deelname gratis

Inschrijven

 

Leergang Verbindend en Professioneel Coachen

Tijdens de Leergang Verbindend en Professioneel Coachen:

  • Leer je om met volle aandacht voor de authenticiteit van de coachee én duidelijke doelen de coachee te begeleiden in haar/zijn ontwikkeling
  • Krijg je tools om de coachee zich te laten verbinden met wat voor haar/hem de essentie is
  • Ontwikkel je je vermogen om het eigenaarschap bij de coachee te laten
  • Leer je oordeelloos feedback geven aan de coachee i.r.t. haar/zijn ontwikkelingswensen
  • Krijg je helderheid over het onderscheid tussen eigen (on) vervulde behoeften tijdens de coachingsgesprekken en die van de coachee
  • Leer je om te reageren vanuit je waarnemingen tijdens de coachingsgesprekken

Trainer: Jenny Giezeman
Datum: n.n.b.
Tijd: n.n.b.
Deelname gratis

Inschrijven

 

Leergang Verbindend Leiderschap

Als je een rol hebt als leidinggevende én interesse in Verbindende Communicatie/Verbindend Leiderschap herken je wellicht één of meer van de volgende dillema’s:

  • In hoeverre kan ik als verbindend leider nog knopen doorhakken?
  • Hoe ga ik op een verbindende manier om met weerstand?
  • Hoe combineer ik het doen van verzoeken met dat sommige dingen gewoon ‘moeten’?
  • Kan ik mijn teamleden nog beoordelen terwijl je met Verbindende Communicatie oordelen probeert te vermijden?

Tijdens deze open online sessie besteden we aandacht aan dit soort dilemma’s en hoe deze een plek hebben in de leergang Verbindend Leiderschap. Daarnaast zal ik de opzet en opbouw van de leergang met jullie delen en is er alle ruimte om vragen te beantwoorden en eigen ervaringen te delen.

Trainer: Martin van der Meulen
Datum: n.n.b.
Tijd: n.n.b.
Deelname gratis

Inschrijven

 

Leergang Train de trainer

In oktober start Ai-opener, in samenwerking met Vine, wederom de Leergang Train-de-trainer. Een leergang in 4 blokken, waarin mensen met ervaring in Geweldloze Communicatie worden getraind om die ervaring om te zetten in principe-gestuurde oefeningen, werkvormen en trainingen die aansluiten bij de doelgroep waarmee zij willen werken. Martin van der Meulen en Christiaan Zandt geven een overzicht van de training en beantwoorden vragen.

Trainer: Christiaan Zandt en Martin van der Meulen
Datum: n.n.b.
Tijd: n.n.b.
Deelname gratis

Inschrijven 28 februari 2024

 

Meer informatie

Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.