Dionne Verbeet

06 – 291 581 84
dionne@ai-opener.nl

Vanwege mijn fascinatie voor het onbekende en ‘andere werelden’ heb ik de afgelopen 25 jaar in Ivoorkust, Roemenië, Kenia, Engeland, Oeganda en Nederland gewerkt. De rode draad in mijn werk is het versterken van individuen om zo een bijdrage aan het grotere geheel (organisatie/familie/maatschappelijk systeem) te leveren.

De basis hiervoor werd gelegd toen ik tijdens mijn studies Biomedische Wetenschappen en Maatschappelijk Werk actief was bij de Kindertelefoon. Daar ontdekte ik wat ik belangrijk vind: door te luisteren helderheid laten ontstaan waardoor iemand vanuit eigen ingevingen en wijsheid in beweging kan komen.

In 2007 volgde ik een introductietraining in Geweldloos Communiceren. Het gedachtegoed van Marshall Rosenberg raakte me zeer vanwege de verdieping van luisteren die ik ervoer en de kansen die ik zag om elkaar te (gaan) begrijpen. Vanuit dit enthousiasme begon ik mijn bedrijf Flux – Changing Communication in Uganda. Centraal in mijn trainingen staan de mogelijkheden die we hebben om onze communicatie te veranderen, zowel met anderen als met onszelf en je zult ervaren wat dat in gang zet.

Sinds 2014 ben ik bij het trainersplatform Ai-opener aangesloten. Naast introductietrainingen geef ik 2x per jaar ook de leergang Geweldloze Communicatie: De Reis. Daarnaast verzorg ik op maat gemaakte trajecten binnen organisaties en geef ik 1 op 1 begeleiding.

Bij CNVC ben ik zowel gecertificeerd als trainer (jan 2015) en als assessor (feb 2023) Geweldloze Communicatie.