Levenverrijkend onderwijs, mediatie, diversiteit en inclusie… Hier vind je eenmalige trainingen en workshops, gegeven door onze trainers of gasttrainers uit binnen- en buitenland.

Mensen zijn niet gelijk: Met alle unieke eigenschappen en kwaliteiten zijn er verschillen tussen mensen. Deze verschillen uiten zich op allerlei manieren. Ze kunnen het soms lastig maken om elkaar te ontmoeten en samen te werken. Verbindende Communicatie geeft handvatten om onze invloed (her)kennen, om nóg meer bijdragen een wereld die voor iedereen werkt.

MEER LEZEN

In deze workshop maak je kennis met de specifieke Ai-opener manier van coachen en ervaar je hoe Verbindende Communicatie en coaching elkaar versterken. Tijdens de workshop krijg je een aantal handvatten aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt.

MEER LEZEN

Constructieve feedback, feedforward, functioneringsgesprekken, beoordelingscyclus… er zijn allerlei woorden in omloop die gaan over hoe we op ons werk met elkaar delen hoe het loopt. En wat we daarin waarderen van elkaar én anders zouden willen. Hoe zorgen we er samen voor dat talent wordt benut, erkenning en waardering worden uitgesproken en verandering in gedrag bespreekbaar wordt gemaakt?

MEER LEZEN

Eten kan allerlei behoeften vervullen. Soms is dat voeding, soms troost. Misschien is eten ‘een dingetje’ voor je, of een groot ding. Je eet meer dan je lief is, of juist minder dan je zou willen. Beide dragen niet bij aan je welzijn. Soms zitten we al etend vast in hardnekkige gewoontes, die bijna onmogelijk te veranderen zijn zolang we niet weten waarom we eigenlijk eten. Nieuwsgierig?

MEER LEZEN

Steeds vaker komen we mensen tegen die bezig zijn om Geweldloze Communicatie een plek te geven binnen hun organisatie. Voor hen organiseren we een middag vol ontmoeting en inspiratie.

MEER LEZEN

Observeren en analyseren, communiceren, overwegen welke interventies in aanmerking komen en wat de effecten daarvan zijn, samenwerken, praktisch handelen, evalueren… de professional in de jeugdzorg wordt geacht het allemaal te kunnen. In deze training staat centraal hoe empathie daarbij de verbinding en de samenwerking kan verdiepen.

MEER LEZEN