Noem jij jezelf wel eens een trainer of facilitator, of denk je erover training te gaan geven? Wil jij (nog meer) spelen met werkvormen? Ben je toe aan inspiratie en ben je ook benieuwd hoe je een werkvorm die je graag gebruikt, kunt aanscherpen en aanvullen met inzichten uit geweldloze communicatie? Dan is deze training op jouw lijf geschreven.

Twee dagen bomvol werkvormen om te spelen met geweldloze communicatie in jouw training of workshop! We reiken werkvormen aan met beeld, geluid en lichamelijke beweging: je ervaart hoe die werken én we helpen jou om ze te vertalen naar de groepen die jij wilt bereiken.

Je verlaat deze training met

  • Een lijf vol plezier
  • Een tas vol concrete, direct toe te passen werkvormen
  • Tenminste 4 ideeën voor werkvormen die passen bij jouw doelgroep

Trainers

Elkie Deadman en Christiaan Zandt. Elkie en Christiaan verzorgen, samen met Martin van der Meulen, Anja Nekeman en gasttrainers de Train-de-trainer-opleiding.

Voor wie

Deze training is gemaakt voor mensen die geweldloze communicatie delen of willen delen in groepen.

Denk je eraan om de Train-de-trainer-opleiding te gaan volgen, dan verzoeken we je om aan deze twee dagen mee te doen, omdat een belangrijk deel van het werk als trainer staat of valt met de werkvormen die we inzetten.

Praktische informatie

Niveau: Verdieping
Voorkennis: Minimaal 4 dagen eerdere training in Geweldloze Communicatie bij een gecertificeerde trainer.
Contacturen: 13
Voorbereidingsuren: Geen

Investering

Prijs voor particulieren € 325,-, voor ZZP-ers € 425,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 800,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief koffie/thee, lunches en studiematerialen.

Wil je meedoen, maar zijn de kosten de belemmering om je in te schrijven? Neem dan even contact op: Wij staan ervoor open om hierover een gesprek te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt!

Als je je hebt ingeschreven voor de Train-de-trainer, dan doe je mee voor de helft van de prijs. Als je in de toekomst besluit mee te doen aan de Train-de-trainer, dan ontvang je een gelijkwaardige korting op het deelnamebedrag van de Train-de-trainer.

Data, locatie en trainer

Meer informatie en inschrijven

Bel ons op 06 – 123 456 75 of mail ons voor meer informatie.
Je kunt je inschrijven voor de training door in de agenda op de datum te klikken. Particulieren en ZZP-ers kunnen met iDeal betalen, organisaties ontvangen eerst een factuur.

Informatie of advies

Soms wil je even overleggen over je vraag. Dat kan.

Contact