Ai-opener verzorgt leergangen waarbij we het gedachtengoed van Geweldloze Communicatie toepassen op een specifiek terrein: leiderschap, (team)coaching, bemiddeling en training. Wil jij je verder bekwamen in een vakgebied, dan vind je hier meer informatie over onze leergangen.

Leergang Verbindend Leiderschap

Ben jij een inspirator voor je teamleden, collega’s en samenwerkingspartners? En draag jij bij bij aan het realiseren van de organisatiedoelen én een mooiere wereld? Jouw intenties en kwaliteiten als leider bepalen voor een groot deel het succes dat je weet te realiseren. In deze leergang staat empathie centraal, de belangrijkste competentie binnen organisaties voor de komende jaren.

MEER LEZEN
Leergang Verbindend en Professioneel Coachen

Verbindende Communicatie nodigt mensen in organisaties uit om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gevoelens, behoeftes en hun gedrag. Wil je met vertrouwen en vaardigheid aan de slag om zelfstandig te coachen, kijk dan eens hoe we je in deze leergang daartoe ondersteunen.

MEER LEZEN
Leergang Bemiddelingsvaardigheden

Conflicten kosten energie. Hoe zorg je ervoor dat die energie benut kan worden en bijdraagt aan verbinding? Hoe kun je jouw verbindende vaardigheden inzetten wanneer mensen in jouw omgeving verstrikt dreigen te raken in hun conflicten? In deze leergang leer je jouw geweldloze communicatievaardigheden in te zetten voor verbinding rond conflicten.

MEER LEZEN
Train de trainer Geweldloze Communicatie

Sinds 2010 organiseren we samen met Vine coaching & training een Train-de-trainer Geweldloze Communicatie. Voor iedereen die het geweldloze communicatie gedachtengoed wil delen met anderen en op zoek is naar manieren om dat spelenderwijs en met diepgang te doen.

MEER LEZEN
Leergang Verbindend Teamcoachen

Als mensen in teams leren om nieuwsgierig te zijn naar elkaars behoeften, dan heeft dat meteen effect op samenwerking en teamresultaten. Wil je teams leren begeleiden in samenwerken met plezier, energie en in alle openheid over ieders behoeften? Lees dan verder over de inhoud van deze leergang.

MEER LEZEN