Ai-opener verzorgt leergangen waarbij we het gedachtengoed van Geweldloze Communicatie vertalen en verdiepen voor mensen die daar naar op zoek zijn. Van Geweldloze Communicatie als levenskunst tot verbindend leiderschap, (team)coaching, bemiddeling en training: Voor ieder van deze terreinen hebben we een leergang. Meer informatie vind je hieronder!

Ben je op zoek naar specifieke korte(re) verdiepingstrainingen in Geweldloze Communicatie, klik dan hier >>

 

Iedereen die wel eens een training in Geweldloze Communicatie heeft gevolgd, weet hoe lastig het soms kan zijn om dát waar je enthousiast over bent geraakt, een plek te geven in je leven. De Reis is een training gegeven in twaalf dagen verspreid over meerdere maanden, met tussentijdse intervisie-momenten in kleinere groepjes.

MEER LEZEN

Verbindende Communicatie nodigt mensen in organisaties uit om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gevoelens, behoeftes en hun gedrag. Wil je met vertrouwen en vaardigheid aan de slag om zelfstandig te coachen, kijk dan eens hoe we je in deze leergang daartoe ondersteunen.

MEER LEZEN

Ben jij een inspirator voor je teamleden, collega’s en samenwerkingspartners? En draag jij bij bij aan het realiseren van de organisatiedoelen én een mooiere wereld? Jouw intenties en kwaliteiten als leider bepalen voor een groot deel het succes dat je weet te realiseren. In deze leergang staat empathie centraal, de belangrijkste competentie binnen organisaties voor de komende jaren.

MEER LEZEN

Conflicten kosten energie. Hoe zorg je ervoor dat die energie benut kan worden en bijdraagt aan verbinding? Hoe kun je jouw verbindende vaardigheden inzetten wanneer mensen in jouw omgeving verstrikt dreigen te raken in hun conflicten? In deze leergang leer je jouw geweldloze communicatievaardigheden in te zetten voor verbinding rond conflicten.

MEER LEZEN

Sinds 2010 organiseren we samen met Vine coaching & training een Train-de-trainer Geweldloze Communicatie. Voor iedereen die het geweldloze communicatie gedachtengoed wil delen met anderen en op zoek is naar manieren om dat spelenderwijs en met diepgang te doen.

MEER LEZEN